Tuesday, December 8, 2009

İYİ SEKSİN YİYECEKLERLE İLGİSİ YOK

Vatan'dan Mehmet Güler'in yazısı:

Biliyorum ve size hemen kötü haberi veriyorum. Yüzlerce denek üzerinde yapılan araştırmalar, cinsellikle gıdalar arasında doğrudan bir bağlantı olmadığını ortaya koyuyorlar. Yani insanlık tarihi kadar eski o afrodizyak yiyecekler masalı, son Bilimsel çalışmalar ışığında maalesef yerle bir oluyor. Yani bazı şeyleri yiyip daha güzel sevişmek pek mümkün değil. Ama gıdalarla seks hayatımız ve özellikle erkeklerin sperm sayısı ve kalitesi arasında bağlantı var.

Mutlaka izlenmesi gerek

Şimdi ortaya birtakım sorular atalım. Gelin yanıtlarını hep beraber arayalım. Bir kadının tabağındaki yiyeceklere bakarak sizi çekici bulup, bulmadığını anlayabilir misiniz? Bazı gıdalar ayın en zor günlerinde kadınların ağrısını - sancısını hafifletmeyi başarabilir mi? Meyve suyu içmek, spermlerin daha iyi üretilmesini ve yüzebilmesini sağlayabilir mı? Yediklerimiz, cinsel hayatımızı gerçekten değiştirebilir - iyileştirebilir, kalitesini artırabilir mi? Sıkı durun, hepsinin cevabı geliyor şimdi. NTV’nin yayınladığı Yemekler ve Gerçekler, hele de bu soruları bile yanıtlıyorsa, sizce de mutlaka izlenmesi gereken bir belgesel değil mi? Başlıyorum...

Eğer bebek istiyorsanız...

Yapılan araştırmalar, yediğimiz şeylerin seks hayatımızın kalitesini bir oranda etkilediğini ortaya koyuyor. Hele de bebek yapmayı planlıyorsanız, başarı ihtimalinizi yükseltmek için vücudunuzun olabildiğince formda olması gerekiyor. Bu da elbette sağlıklı bir Beslenme ile mümkün. Doğru gıdalarla, sperm sayısını bile artırabiliyorsunuz. Normal bir erkek, her boşalışında 40 ile 300 milyon sperm gönderiyor. Sağlıklı bir bebek sahibi olabilmek için, sperm sayıları kadar spermlerin iyi yüzebilmesi de gerekiyor. Örneğin, bol taze sebze ve meyveden oluşan bir Beslenme biçimi seçerseniz ve her gün iki kere birer büyük bardak meyve suyu içerseniz, hem spermlerinizin sayısını hem de kalitesi yükseltebilirsiniz. Yani ne yapın edin, günde iki defa meyveleri karıştırıp - sıkıp sularını için efendim. Bir de sofranızdan içinde selenyum, çinko ve B, C ve E vitamini olan gıdaları eksik etmeyin. Bunlar hem sperm sayınızı hem de kalitesini artıracak. Sevişmenize ve cinsel isteğinize pek bir faydası olmasa da, eğer bebek sahibi olmak istiyorsanız sizi daha sağlıklı bir hale getirip, işinizi kesinlikle kolaylaştıracak.

Boşuna çikolata yemeyin

Hemen bir küçük tüyo daha vereyim. Bir kadınla tanıştınız ve birlikte yemeğe çıktınız. Gözünüz onun tabağında olsun. Eğer partneriniz normalinden daha az yiyorsa, tabağında yemek bırakıyor, önündeki yemeği bitirmiyorsa, bu kesinlikle sizden etkilenmiş, sizi çekici bulmuş demektir. Yani işiniz yolunda gitmektedir. Eğer tabağını yalayıp yutuyorsa, bu belki de birlikte yediğiniz son yemek demektir.

Devam edelim... Sıra afrodiz- yak gıdalarda. Ben size maalesef baştan yok öyle bir şey diyeyim, hiç bekletmeyeyim. Gıdaların, libidonun artmasıyla bir ilgisi, kesin kanıtlanmış bir etkisi yok efendim. Yani hiç boşuna çikolataya, çileğe, istiridyeye falan abanmayın. Bunlar sadece zihni tetikliyor sevişme isteğine fayda etmiyor. Boşu boşuna kilo almayın.

İşin sırrı sebze ve meyvede

İşin sırrı, her gün mutlaka taze sebze ve meyve yemekte. Tekrar ediyorum, mümkün olduğunca çok balık, kalsiyumlu gıdalar, selenyum, çinko, B, C ve E vitamini tüketiniz. Gerisi inanının hikaye... Bir küçük son tüyo da hanımlara. Beslenmenizde içinde bol kalsiyum olan süt, balık ve peyniri artırırsanız, adet günlerinde çektiğiniz sıkıntıyı çok daha hafif atlatırsınız. Ruh halinizi daha sakin, zihninizi daha huzurlu tutarsanız. Hadi hepinize iyi .... Tövbe estağfurullah.,

H2






İYİ SEKSİN YİYECEKLERLE İLGİSİ YOK

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.