Tuesday, December 8, 2009

Tanınmaz hale geldi


Saç: Doğal bir kızıl olan Lindsay Lohan, 2005 yılında koyu renk saçı tercih ediyordu. Bu fotoğrafta 18 yaşında olan ünlü yıldızın sağlıklı parlayan saçları dikkat çekiyor.

Yüz: Yüzünde hiçbir kırışıklık bulunmayan ünlü aktrisin çilleri dikkat çekiyor. Beyaz tenli yıldız, o dönemde bronzlaşmayı tercih etmediği için yüzünde güneş lekesi de görünmüyor.

Saç: Yıllardan beri saçını boyatan Lohan, sarı saçta karar kıldı. Ancak seçtiği bu platin sarısına kavuşabilmek için saçını çok yıprattı.

Alın: Us dergisine Lohan'ın yüzünü değerlendiren Cilt Bakımı uzmanları, alnında yaşına göre çok fazla kırışıklık olduğunu belirtti.

Göz: Göz çevresindeki koyu renkli halkalar dikkat çekiyor. Lohan'a yakın kaynaklar genç yıldızın, günde 4-5 saat uyuduğunu söylüyor.

Dudak: Dudaklarına dolgu yaptırarak şişirten Lindsay Lohan, bu haliyle doğallıktan çok uzak ve hoş olmayan bir görüntü çiziyor.

Yüz: Sigara, alkol ve düzensiz Beslenme sonucu genç aktris, dört yılda 10 yaş yaşlanmış gibi. Bu haliyle yaşıtlarından yaşlı duruyor.

Tanınmaz hale geldi

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.